Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Επειδή η Αθήνα έβαλε τα καλά της

Εδώ και μέρες θέλω να γράψω για τη Χριστουγεννιάτικη Αθήνα, αλλά τώρα δεν θυμάμαι τι ήθελα να πω. Μόνο ότι χαίρομαι που βγάλανε τα περσινά μπλε φωτάκια, από τα δέντρα της Βασιλίσσης Σοφίας και ξαναβάλανε τα λευκά, σε βελτιωμένη έκδοση. Κι ό,τι περίσσεψε, το βάλανε στο πιο τσαπατσούλικα στολισμένο δέντρο που έχω δει ever. Δυστυχώς, επειδή περνάω από το σημείο εν κινήσει, δεν μπόρεσα να το βγάλω φωτογραφία. Αν περάσετε από το μετρό του Ευαγγελισμού, ρίξτε μια ματιά και θα με θυμηθείτε. Δείτε επίσης και την πλατεία που βρίσκεται ο Δρομέας (απέναντι από το Χίλτον).
Συγχαρητήρια στην υπομονή των ανθρώπων που τύλιξαν ένα - ένα τα δέντρα, που σκαρφάλωσαν σ' αυτά και  που μας στόλισαν και φέτος. Και του χρόνου με υγεία!

8 σχόλια:

  1. Και του χρόνου και του χρόνου!! :)
    Μπορεί να μην μπορώ να ρίξω μια ματιά που λες, αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η δεξιά πλευρά με μπλε φωτάκια μέχρι τα 3/4 του δέντρου κι η αριστερή πλευρά με κίτρινα φωτάκια σε όλο το δέντρο. Και κάπου στα 3/4 το αστέρι. Λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εν κινήσει ελπίζω...με ποδήλατο και όχι με κανά τουτου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμένα πάλι συγχώρα με που μένω αμέτοχος στα κοινά, όπως θα είδες και στο μπλογκ μου επαναστατώ με christmaslessness!
    θα σου ευ(χυθώ) δριμύτερος την επομένη της μέρας που γιορτάζετε τη γέννηση του δυνάστη σας. Γιατί οι προετοιμασίες για την υπέροχη αρχαιότατη γιορτή της πρωτοχρονιάς που άρχεται αύριο με τη γιορτή της χειμερινής ισημερίας μου κάθονται, όλα τα άλλα όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σήμερα νομίζω είναι η χειμερινή ισημερία.
    Είθισται απλά να γιορτάζουμε. Τώρα τι και πώς, εδώ και λίγα χρόνια μου είναι αδιάφορο. Συνήθως πάντως απολαμβάνω το χριστουγεννιάτικο στόλισμα (εκτός από τις μέρες που ακριβώς αυτό το γεγονός μου προκαλεί κατάθλιψη :/ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε και του χρόνου, με καλύτερα στολίδια,μέσα κι έξω μας ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή