Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Επειδή γιορτάζουμε


Χρόνια σου πολλά ρε Γυναίκα. Χρόνια πολλά σ' εσένα που αδιαθέτησες πρώτη φορά στην Πέμπτη δημοτικού, που φόρεσες σουτιέν στα 13, που πονάει η κοιλιά και η μέση σου στην περίοδο και παίρνεις δυνατά παυσίπονα για ν' αντέξεις τον πόνο, που πόνεσες την πρώτη σου φορά, που βλέπεις την ψυχολογία και τη διατροφή σου να αλλάζει κάποιες μέρες του μήνα και το σώμα σου να πρήζεται, που αποχαιρετάς πριν τραβήξεις το καζανάκι τα αγονιμοποίητα ωάριά σου για χρόνια, που είδες την κοιλιά σου να γίνεται ένα τεράστιο μπαλόνι και το αιδοίο σου σκίστηκε για να γεννήσεις, που είδες το στήθος σου να μεγαλώνει και να τρέχει γάλα απ' τις θηλές, που έχεις εξάψεις και βλέπεις ξανά το σώμα σου ν' αλλάζει στην εμμηνόπαυση.
Χρόνια σου πολλά ρε Γυναίκα. Χρόνια πολλά σ' εσένα που φοράς τα ψηλοτάκουνα και δεν πέφτεις, που βγάζεις σε κοινή θέα τα μπούτια και τα στήθη σου, που μακιγιάρεσαι ακόμη και για να πας στο περίπτερο, που αλλάζεις χρώμα στα μαλλιά σου κάθε μήνα, που φοράς κοσμήματα, που αφήνεις τα νύχια μακριά. 
Χρόνια σου πολλά ρε Γυναίκα, γιατί δεν φτιάχτηκες απ' το πλευρό του Αδάμ, αλλά απ' τ' αχαμνά του. Μόνο έτσι εξηγείται γιατί ακόμη κι αν σου λείπουν βιολογικά, είσαι πολύ πιο άντρας απ' αυτούς.
Χρόνια μας πολλά girls :) 

4 σχόλια:

  1. περιεργα πλασματα που ειμαστε.
    αλλα ναι, χρονια μας πολλα.
    μου αρεσε που εχει τσαμπουκα το κειμενο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :) Είμαστε περίεργα, αλλά υπέροχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μυρίζει φεμινιστικό μπαρούτι.

    Χρόνια πολλά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή